website ontwerp website maken Start
Sjabloon A
Onze Producties
Product2
Presentatie
Producten
Producten
Sjabloon A
Product2
Product2
Product2
Product2
Product2
page

't Lindecoulisken

Onze producties

2020

Horrorscoop


Als de beste vriend van een begrafenisondernemer besluit zich voor dood te houden om zijn echtgenote voorgoed van haar verslaving aan horoscopen en het paranormale af te helpen, lijkt dit aanvankelijk te lukken. Tot een controleur van het ministerie verschijnt op het verkeerde ogenblik...

Meer

Neu Nie Loetse!Hoe fout kan het gaan als je voor je minnares een bontmantel wil kopen, maar uitgerekend haar man haar dezelfde jas ook cadeau wil doen? En als plots je vrouw, die eigenlijk op vakantie moest zijn, naast je staat omdat ze jou – zogezegd – niet kan missen? Probeer je je er dan maar uit te lullen! Binnenstormende mensen, getormenteerde zielen, schaars geklede vrouwen, lichtjes getikte klanten en een compagnon die alles op zijn pootjes probeert te krijgen ...of toch weer niet!?


Dit zijn de ingrediënten om van deze komedie een niet te vergeten belevenis te maken.

Meer

2019

2018

Eerste Solden


Eerste solden is reeds in Frankrijk en Franstalig België talloze keren met succes vertoond. Het is een “pashokjeskomedie” aan tweehonderd per uur.


Als Bernard aan de eerste solden wil beginnen, is het voor hem erop of erop of eronder. Hij heeft schulden bij de bank. De verkoop van zijn collectie slaapkleedjes ‘Marie Thumas’ en van zijn pronkstuk de ‘Petit Chouchou’ zullen hem redden van het dreigende faillissement. Of toch niet?

Obstakels in overvloed op zijn weg: een hebberige concurrent, een dwarsliggende, puberende zoon, een opdringerige bankier, moeilijke klanten, de pestkop uit het verleden, een onvindbaar kledingstuk van 50000 euro… en of dat nog niet genoeg was, de steeds weer opduikende schoonmoeder. ‘La Belle Mère’ in eigen persoon.

De Boetiek van Bernard is het toneel van komen en gaan, de va-et-vient, van verscheidene kleurrijke personages. Overspel, eigenbelang, hebberigheid, uitdagen en verleiden… alle kleine kantjes komen aan bod! Misverstanden à volonté!

  

Meer

2017

Maseurkes an de flasseIn het klooster van de Zusters Van Het Oneindige Naaiwerk maken zuster Augusta en zuster Philomena stiekem al jaren wijn. Met het handeltje dat de zusters in alle geheim opgezet hebben, kan het klooster financieel overleven. Omdat de wijn een prestigieuze prijs gewonnen heeft, zijn twee reporters die er het fijne van willen weten de zusters op het spoor. Als Moeder Overste ze betrapt, doen ze zich voor als priester en als de nieuwe non die verwacht werd. Mijnheer Pastoor ziet in de komst van de vreemde confrater een manoeuvre om hem als dorpspriester te vervangen en als de echte nieuwe non arriveert, is Moeder Overste ervan overtuigd dat zij een spion van Rome is, die de orde komt inspecteren. Als dan ook nog nachtvorst voorspeld wordt en de zusters hun druivenoogst willen vrijwaren, zit het spel helemaal op de wagen. Een totaal onverwacht slot zet de kroon op het werk. Maseurkes an de flasse is geen stuk dat probeert amusant te zijn: het is het gewoon, zonder pretentie. Pogingen om het stuk ernstig te nemen, zijn gedoemd om te mislukken: daar zorgen alle onverwachte en hilarische situaties wel voor.

Meer

2016

In de SacocheMax is een brave man van 50 à 60 jaar die een schoenmakerij uitbaat waar hij ook wat lederwaren en handtassen verkoopt. Heel zijn leven heeft hij voor zijn ouders gezorgd, maar als die zijn overleden heeft hij via internet een vrouw, Barbara, gezocht en is daar na enkele maanden mee getrouwd. Zodra zijn handtekening is gezet blijkt  zijn Barbara echter een hoogmoedig en hebzuchtig kreng te zijn die enkel voor zijn geld met Max is getrouwd en nog een dochter uit haar hoed tovert die bij hen komt inwonen.  Als Max na een weekendje vissen terug thuiskomt, blijkt Barbara zijn schoenmakerij in de kelder te hebben gedumpt en zijn winkel te hebben omgetoverd in een “sacochenwinkel”.  Dat volstaat nog niet voor Barbara want zij wil een contract met “Handtassen Delvaux” binnenhalen om exclusief in haar winkel Delvaux-handtassen te verkopen. Daarvoor moet alles wijken en moet ook Max willens nillens meedraaien. Onder impuls van Virginie, zijn beste vriendin, komt Max echter in opstand  en samen proberen zij de plannen van Barbara te boycotten . De auteur, Pol Anrys, is een van de meest gespeelde auteurs in Vlaanderen. Meer dan 50 toneelkringen spelen per seizoen een van zijn toneelstukken.

Meer

2015

Sabatjaar.


2015 hebben we een jaartje rust genomen. Diverse omstandigheden nopten er ons toe om een jaar te skippen.


Maar we hebben niet stil gezeten, Tijdens deze pauze is er hard gewerkt aan een "comeback".


  

1987 - 2014

1987  Schat je bent een schat

1988  Een beeld van een man

1989  Ketchup en Sangria

1990  Klachten

1991  Bed in Bed uit

1992  Mijn Marie is partie

1993  Hoera ‘t is een jongen

1994  Schat ik ben er hoor

1995  Maak plaats voor mevrouw

1996  Stilte A.U.B.        

1997  Geen seks A.U.B.

1998  De nonnen van Navarone

1999  De grote versierder

2000  Motie van wanorde

2001  Hotel op stelten

2002  Funny Money

2003  Familietrekjes

2004  Verkeerd verbonden

2005  Eigen nest best

2006  Boter bij de vis

2007  Fit bij Pit

2008  Comme chez Swa

2009  De kleren maken de man

2010  Liefde half om half

2011  Taxi - Taxi

2012  Surprise Weekend

2013  Tom, Dirk & Gerrit

2014  Het lijk is zoek

  

Privacy - GDPR

2018